Att vörda Herren är början till vishet, att känna den Helige är förstånd.
Ordspråksboken 9:10

Världen idag

Andlighetens törst är stor och utbuden är lockande för många.

Gästkrönika · Publicerad 00:00, 8 okt 2019

Jag har under nästan tjugo års tid varit ute på nyandliga mässor i vårt avlånga land. Det har varit Kropp- och själmässor, Inre harmonimässor och Alternativa mässor. Där erbjuds allt som inrymmer ande, kropp och själ. Det finns stora hallar av utställare, som glatt erbjuder andlig healing, trumresor i anden, spirituella samtal, meditationer av olika slag, chakrabalanseringar, tarotläsning, andlig kirurgi och spådomssamtal. Allt kostar mycket pengar.

Man söker frid och kraft på det stora andliga smörgåsbordet och blandar gärna med flera olika utbud, mixar och matchar ihop sitt sökande i sin andliga törst.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Carola får en egen tv-serie

Julfirande. På första advent är det premiär för Carola Häggkvists första egna tv-serie, Carolas advent. Nu avslöjas hälften av gästartisterna. – Idén kommer från... torsdag 17/10 15:45

Högtiderna ger chans att utforska vårt ursprung

Israelkommentar Analys. De flesta av oss är ganska ovetande om högtiderna som pågår i Israel i dagarna. Man kan prata med allt­ifrån pastorer och teologistuderande till... onsdag 16/10 00:00