HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Gustavs rygg helad efter förbön

Gustav Sjögren beskrivs som den äventyrliga killen i Rörviks frikyrkoförsamling med utförsåkning på skidor som ett stort intresse. En bakåtvolt i en norsk skidbacke för sju år sedan slutade dock inte väl.

Församlingsliv · Publicerad 07:50, 12 apr 2019

Gustav föll så illa att han drabbades av kotkompression på tre ryggkotor. Det olyckliga fallet orsakades inte av orutin på skidor; tvärtom är Gustav en van och rutinerad alpinist.

− Jag har varit på skidresa minst en gång varje år sedan jag var liten, och när jag under ett år gick på bibelskola i Åre blev det mycket skidåkning, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Anställda hoppar av barnklinik som behandlar könsdysfori

Storbritannien. Fem anställda vid Britain’s National Health Service (NHS) har valt att lämna sina tjänster på en klinik som arbetar med barn som kan ha könsdysfori....

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...