Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Festival fylld med tro, hopp och kärlek

Det är aldrig kört! Det var det bärande temat som löpte som en röd tråd genom den välbesökta Hope Festival i Nya Parken i Örnsköldsvik, som pågick 13-17 februari. Världen idag var på plats.

Församlingsliv · Publicerad 08:00, 15 mar 2019

De hundratals platserna i Nya Parkens stora möteslokal fylldes en efter en när människor från olika håll droppade in under lördagens evenemang. Dagen bestod av möten och lovsång, och varvades med mingel, samtal och gott fika från cafeterian i ett hörn av möteslokalen.

Talarna under eventet var den rikskände rapparen och evangelisten Sebastian Stakset i sällskap av evangelisterna Carl-Gustaf Severin och Andreas Westman, samt Hans Weichbrodt som är präst och verksam inom OAS-rörelsen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Kärnan i en andlig reformation

Ledare I Gamla testamentet finns ett intressant dubbelverk från tiden efter Israels babyloniska fångenskap. Det är böckerna Esra och Nehemja, som skildrar...