Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Ser effekt på socialkontoret

Att det händer något speciellt i Arvika märks både i kyrkorna och i samhället i övrigt. Det är något som rör sig på det andliga planet och omkring 25 personer, varav många missbrukare, har mött Jesus på kort tid.

Feature · Publicerad 13:56, 9 sep 2019

I kyrkan får de möta andra kristna och hjälp att växa i sin tro. Erika Helldin i artikeln intill sökte sig till Pingstkyrkan i Arvika, där Jonas Vestlund är ordförande. Han tycker att det som sker är alldeles underbart.

– Vi vet att det är många som har tagit emot Jesus, även om inte alla engagerar sig i kyrkan. Men det rör sig och bubblar. Jag är övertygad om att det vi ser nu bara är början, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...