Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Simon Holst, assisterande pastor i Skövde pingstförsamling, läser hela Bibeln på en månad. Foto: Isak Engström

Han läser hela Bibeln – på en månad

Simon Holst, assisterande pastor i pingstkyrkan i Skövde, har gett sig ut på ett rejält äventyr i början av 2019. Han har satt upp målet att läsa igenom hela Bibeln på 30 dagar, vilket innebär 44 kapitel om dagen. – Det är ett kul sätt att spänna bågen om man som jag är en tävlingsmänniska, säger han.

Feature · Publicerad 08:53, 11 jan 2019

Det kanske ska sägas från början att detta nog inte är något för den ovane bibelläsaren, utan snarare den som har viss erfarenhet av Bibeln och vill utmana sig själv under det nya året.

Idén kommer ifrån Nathan Finochio, lovsångare och teolog inom Hillsongrörelsen. Han har tagit fram en läsplan för att läsa igenom hela Bibeln på bara 30 dagar.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Viktig strid för livet har inletts i USA

Ledare Krig inleds inte alltid med en stor smäll. Ibland smyger de i gång, tills det en dag står klart att man står mitt i en stor strid. Det är en sådan...