Herren ska bevara dig från allt ont, han ska bevara din själ. Herren ska bevara din utgång och din ingång, från nu och till evig tid.
Psaltaren 121:7-8

Världen idag

Gullbrannagården hyllas av både gäster och personal

För andra året i rad har kristna Gullbrannagården söder om Halmstad fått utmärkelsen ”Camper’s Choice”, där de röstande campinggästerna berömmer deras värdskap. Samtidigt har gården precis erhållit den internationella certifieringen ”Great place to work” för sin goda arbetsmiljö.

Feature · Publicerad 13:50, 9 jun 2023

Camper’s Choice bara har funnits sedan 2022 kunde det inte ha gått bättre för Gullbrannagården, som är en av bara två campingar i Sverige som har fått utmärkelsen båda åren.

Platschefen Ewa Bylander var Gullbrannagårdens representant på bransch­organisationen SCR Svensk Campings stämma i våras, där det meddelades vilka tolv campingar, fördelade på tre storlekskategorier, som drygt 6 000 campinggäster hade röstat fram som de bästa. 

– Jag blev oerhört glad. Man känner sig ödmjuk och tacksam att få ha en härlig personalstyrka runt sig, beskriver hon sin reaktion.

Ewa Bylander förklarar att de röstande fick välja mellan olika alternativ för att beskriva varför de tyckte att den camping de röstade på var den bästa, där Gullbrannagården både 2022 och 2023 blev framröstad för att ha det bästa värdskapet inom sin storlekskategori. 

– Det känns ju fantastiskt roligt att det är så många som tycker att vi har ett bra bemötande. Jag tycker det är ett kvitto på att vi försöker lyssna in vad gästens önskemål är, säger hon.

Alldeles nyligen erhöll Gullbrannagården dessutom den internationella arbetsplats­certifieringen ”Great place to work”, som bygger på att personalen får värdera ett 60-tal faktorer utifrån en femgradig betygsskala, och där det krävs att de två bästa betygen utgör minst 70 procent av deras svar. 

– Och vi hade faktiskt över 90 procent så det var fantastiskt. Vi ska söka en kock nu också och då är det ju väldigt roligt att ha med den här certifieringen, konstaterar Ewa Bylander glatt.

Migrationsfrågor kräver klokskap snarare än känsloreaktioner

Ledare All politik och myndighetsutövning innebär att försöka finna rätt balans mellan flera olika... lördag 30/9 00:10

Ambulansförbund rasar mot ny dygnsvila: ”Horribelt feltolkat”

Ekonomi. Nya EU-regler om dygnsvila har börjat gälla. Detta trots stora protester från bland annat... måndag 2/10 20:00

C-stämman: Ja till dödshjälp och sänkt alkoholålder

Centerpartiet. Centerpartiet säger ja till att tillåta dödshjälp i Sverige. Partistämman sade även ja till att... måndag 2/10 17:00

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10