Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tog steget ut på missionsfältet

För en del av oss kan det vara ett äventyr med en familjär heldagsutflykt till grannkommunen. Det småländska paret David och Jesica Eriksson kände sig kallade till ett mer omfattande äventyr än så.

Familjeliv · Publicerad 16:00, 24 nov 2018

För drygt en och en halv månad sedan tog de med sig sina tre barn och åkte till Kongo-Kinshasa för att hjälpa till att göra Jesus känd bland alla Guds älskade barn där. Att lämna den till synes trygga tillvaron som en vanlig Svensson och flytta så långt torde vara ett steg som de flesta svenska barnfamiljer inte ens snuddat vid tanken på att ta. Men familjen Eriksson, bestående av David, Jesica samt de tre barnen som är elva, sju respektive fyra år gamla, gjorde nyligen just så.

− Jag har alltid brunnit för missionen och hade det i tankarna även när jag utbildade mig till civilingenjör, att jag kan ha nytta av det på något sätt, berättar David.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Viktig strid för livet har inletts i USA

Ledare Krig inleds inte alltid med en stor smäll. Ibland smyger de i gång, tills det en dag står klart att man står mitt i en stor strid. Det är en sådan...