Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Det finns en möjlighet att göra skillnad

Behovet av fler familjehem är stort i Sverige och kristna familjer utgör en stor, ofta outnyttjad potential. Det menar företrädare för Kronangruppen, ett företag som jobbar med att hitta, förmedla och stödja familjehem.

Familjeliv · Publicerad 09:00, 10 feb 2019

− Vill du göra en skillnad för din nästa så är det här en möjlighet. Det finns ett jättebehov av bra familjehem i vårt land, säger Kronangruppens verksamhetschef, Mikael Håkansson, som själv är uppvuxen i pingströrelsen.

Hans medarbetare Hanna Löfstrand, som jobbar som familjehemskonsulent och biträdande enhetschef i Jönköping, är kristen. Hon delar sin chefs förhoppning om att fler kristna familjer ska ta steget att ansöka om att bli familjehem.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...