HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Det finns en möjlighet att göra skillnad

Behovet av fler familjehem är stort i Sverige och kristna familjer utgör en stor, ofta outnyttjad potential. Det menar företrädare för Kronangruppen, ett företag som jobbar med att hitta, förmedla och stödja familjehem.

Familjeliv · Publicerad 09:00, 10 feb 2019

− Vill du göra en skillnad för din nästa så är det här en möjlighet. Det finns ett jättebehov av bra familjehem i vårt land, säger Kronangruppens verksamhetschef, Mikael Håkansson, som själv är uppvuxen i pingströrelsen.

Hans medarbetare Hanna Löfstrand, som jobbar som familjehemskonsulent och biträdande enhetschef i Jönköping, är kristen. Hon delar sin chefs förhoppning om att fler kristna familjer ska ta steget att ansöka om att bli familjehem.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...