Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

De startade församling mitt i småbarnsåren

Redan för elva år sedan upplevde Martin och Gabriella Sundberg att de båda hade ett hjärta för Skåne. I dag är de småbarnsföräldrar och församlingsledare för nyplanteringen Pionjärkyrkan, och de bär en längtan efter att leva ett liv med Jesus. Ett liv som går ihop 365 dagar om året.

Familjeliv · Publicerad 09:20, 7 sep 2019

Inne i huset hörs Levi Bob leka runt och framför oss på bordet ligger babymonitorn som kommer att avslöja när lillasyster Rut Miranda vaknar. Världen idag befinner sig utanför Helsingborg, hemma hos Martin och Gabriella Sundberg.

– Det var för elva år sedan på vår första officiella date, minns Gabriella och fortsätter:

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...