Under sång och dans ska man säga: ”Alla mina källor har jag i dig.”
Psaltaren 87:7

Världen idag

Alla andra skaffar familj medan jag är ensam, vad ska jag göra?

Jag har inte hittat rätt partner. Jag är 35 år och alla mina vänner har gift sig sedan länge. Jag drömmer om att skaffa barn och familj. Jag har det senaste året börjat känna mig väldigt stressad över den biologiska klockan.

Hur ska jag hantera min oro över att kanske inte få uppleva min dröm? Ska jag ge upp eller ska jag fortsätta hoppas? Dessutom känner jag mig ganska ensam och utanför när alla andra lever i par och skaffar barn. Hur hanterar jag det? /Maria

Familjefrågan · Publicerad 00:10, 2 okt 2021

Hej, Maria! Jag förstår att detta känns jobbigt och stressande för dig. Jag vill dock uppmuntra dig att inte tänka att det skulle vara över. Därför att det är inte över förrän det är över. Det viktiga är att du gör vad du kan göra. Det är genom att fortsätta vara i rörelse.

Sitt inte hemma, utan ta alla tillfällen i akt att till exempel gå på event, sammankomster, etcetera. Det finns också dejtingsajter som du kan gå med i.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fem dagar i veckan
✓  Digitala korsord

Bred kritik vittnar om surrogatmödraskapets orimlighet

Ledare När vänsterfeminister och konservativa kristna är överens i en fråga kan man ana att den har en... fredag 24/3 00:10