Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Hela familjen Furehill vill följa Jesus

Hos familjen Furehill i Mullsjö har Jesus en central plats i hemmet och i livet, något som är en självklarhet för både barnen och föräldrarna. – För oss är inte Gud en detalj utan hela grunden. Gud har gjort oss törstiga och då kan vi inte missa att dra med barnen, säger Josefine Furehill.

Familj · Publicerad 08:00, 27 apr 2019

I en villa i Mullsjö bor Josefine och Jonas Furehill och deras tre barn, Fredrika (13), Cornelia (11), och Fabian (8). Här märks det tydligt att tron har en central plats. I en ram finns ett bibelord för veckan uppskrivet.

– Det genomsyrar verkligen allting, medger Jonas och berättar att familjen varje dag har stunder där alla sitter ner och lyssnar till Gud och delar med sig om de till exempel fått till sig någon bild.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Viktig strid för livet har inletts i USA

Ledare Krig inleds inte alltid med en stor smäll. Ibland smyger de i gång, tills det en dag står klart att man står mitt i en stor strid. Det är en sådan...