Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Sexuell renhet skapar tro

Bönekrönika · Publicerad 13:36, 6 jan 2019

Ett av bönens självklara syften är bönesvar. Naturligtvis. Även om bönen ytterst handlar om relation med Gud, så ber vi ju med syftet att få bönesvar. Att betrakta bön som endast en psykologisk inre bearbetning eller en fin tradition är inte detsamma som biblisk bön. En sann bedjare är en bedjare som faktiskt tror att Gud hör bön och låter sig påverkas av den. Utan den tron har bönen ingen effekt. ” Utan tro är det omöjligt att behaga Gud, för den som kommer till Gud måste tro att han finns och att han lönar dem som söker honom” (Hebr 11:6).

Tror du att Gud finns? Tror du att Gud vill belöna dig när du ber? Om ditt svar är ja, vad väntar du på? Be! Be mer! Tro större ting! Skulle då någonting vara omöjligt för Gud?

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Stå upp mot terrorn – över hela linjen

Ledare Dådet i Christchurch Fredagens terrordåd i Nya Zeeland var en stor tragedi, då 50 människor mördades i två moskéer. Massmedier och beslutsfattare har reagerat på rimligt...