Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Låt oss släppa fram den profetiska smörjelsen.

Bönekrönika · Publicerad 00:00, 9 maj 2018

Mycket tyder på vi lever i den yttersta tiden. Bibeln profeterar om Jesu återkomst på många ställen och det är något vi verkligen ser fram emot. Vi är ett profetiskt folk eftersom vi har framtiden för oss, och det mest fantastiska med att tillhöra Herren är att vi inte behöver frukta för framtiden, utan vi kan leva i tro, hopp och kärlek. Han håller allt i sina mäktiga händer.

”I forna tider talade Gud många gånger och på många sätt till fäderna genom profeterna, men nu i den sista tiden har han talat till oss genom sin Son” (Hebr 1:1).

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ideologisk brytning bakom regeringskris

Ledare Förändrat ideologiskt landskap Ideologier är politikens grund. Ändå ansågs allmänt att dessa var överspelade efter Berlinmurens fall. Den liberala samhällsordningen hade segrat,...

Ringrostig på engelska? Här är tipsen

Språk. Do you understand this? Bra, men du kanske känner dig lite ringrostig och upplever att din engelska har haft bättre dagar. Språkforskaren Pia...