Och detta evangelium om riket ska förkunnas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk.
Matteusevangeliet 24:1

Världen idag

Här kan du beställa magasin från Världen idag

Världen idags evangelisationsmagasin innehåller gripande intervjuer och vittnesbörd om vad Jesus har gjort i människors liv. Magasinen kan få vara ett redskap i ert utåtriktade evangelisationsarbete. Beställ hem och dela ut till människor i din närhet.

Här kan du som församling eller privatperson beställa det antal magasin du önskar enligt våra föreslagna paket. Fyll i formuläret nedan. (Faktura skickas separat.)

Välkommen att beställa magasin hos oss!

 

Magasinet Världen idag Närbild finns att beställa via denna länk

Beställ årets Julmagasin – i år med Drottning Silvia!

Vi vill hjälpa dig att sprida det hoppfulla budskapet om Jesus Kristus till dina vänner, grannar, arbetskamrater och släktingar. Därför är magasinet God Jul fyllt med vittnesbörd från människor som själva mött Jesus på olika sätt.

God Jul innehåller en intervjun med Drottning Silvia som berättar om sin kristna tro och kungafamiljens traditioner kring julhelgen. Utöver detta fylls magasinet av juliga inslag och även detta år vill vi lyfta fram hedervärda insatser som görs för socialt utsatta.

Beställ magasinet God Jul och sprid evangeliet bland vänner, arbetskamrater och grannar.

Priser

Laddar

Jag beställer Julmagasinet 2019

*Om du vill beställa fler paket kontakta Johanna Köllerfors
johanna.kollerfors@varldenidag.se

*


*
*
*
*

För  vår personuppgiftspolicy, se varldenidag.se/kundtjanst/personuppgiftspolicy

Senaste numret
Mest lästa just nu

Be för ledare utvalda av Gud

Bönekrönika Böneskolan (del 39) Vi behöver be för våra ledare i Sverige. Framför allt behöver vi be för det andliga ledarskapet i vårt land. Alla pastorer, förkunnare, evangelister,...

Kämpa för ett bibliskt miljöansvar

Tro och Liv Klimathot. När svenska folket får klimatångest och oroas över klimatfrågan och framtiden, har vi som kristna ett bibliskt budskap att förmedla om förvaltarskap....