Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Hon inreder till Guds ära

Butiken i Kaxholmen är verkligen grå. Allt är grått. Det skulle kunna upplevas som kargt och trist, men här möter en värme och glädje som övervinner färgen. Mjuk musik når öronen redan utanför dörren och följer med in.

Arbetsliv · Publicerad 09:00, 1 nov 2018

Här på Grafitgrå handlar det om inredning, allt från små ljushållare till bord gjutna i betong. Dessutom finns ett kafé i lokalen där allt är hembakat. Men egentligen handlar alltihop om Gud och människor. Om möten och upplevelser.

– Jag upplever att det här är min kallelse. Alla är inte pastorer och alla kan inte jobba i kyrkan, men Gud ger gåvor till alla som han vill att vi ska använda för att utbreda hans rike på jorden, säger Elin Ginal.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

USA slutar att kalla Golan för ”ockuperat”

Mellanöstern. I sin årliga rapport om mänskliga rättigheter använder USA:s utrikesdepartement nu för första gången inte ordet ockuperat om Gaza, Västbanken och...

En skammens vecka i FN

Israelkommentar Vad förenar skurkstater såsom Kuba, Iran, Nordkorea och Venezuela? De senaste åren har representanter för bland annat dessa regeringar samlats i...