Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Elsa smider silver – och drömmar om framtiden

En gång var hon uträknad av läkarna efter alla sina hjärtstopp. I dag driver hon ett smyckesföretag och önskar sporra andra unga företagare.

Arbetsliv · Publicerad 07:29, 18 jul 2019

I ett tidigare reportage i Världen idag berättade vi om 24-åriga Elsa Lundin, som mot alla odds överlevde hela 39 hjärtstopp när hon befann sig i USA 2013. Trots de skickliga läkarnas tidiga insatser gavs en dyster prognos över hennes framtid.

Men Elsas obändiga kämparglöd visade på en helt annan utveckling. Och i samband med en lång tid av tuff rehabilitering blommade en kreativ sida upp och lade grunden för det som numera är hennes skötebarn och smyckesföretag: By Elsa Sweden.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Biblar undantas i handelskriget

USA Det pågår ett handelskrig mellan USA och Kina, vilket skapat oro också hos kristna aktörer. En stor del av USA:s, och hela världens, biblar och andra...

Rätt gensvar på globalism och nödtid

Gästledare Villkoren för människors liv på jorden håller på att förändras på ett kritiskt och avgörande sätt, som alla känner av utan att riktigt veta hur man...