Men var nu starka och låt inte modet falla, för ert arbete ska få sin lön.
2 Krönikeboken 15:7

Världen idag

Deras kunder berörs av andlig atmosfär

I 16 år har paret Riddarhäll drivit egen klinik med massage och kiropraktik. Och under alla år har de involverat Gud på ett tydligt sätt i sin verksamhet.

– Vi vet att vi har blivit kallade till våra yrken för att vara verktyg för Gud, säger Carin Riddarhäll, som driver företaget Riddarhälsan i Borås tillsammans med maken, Ralf.

Arbetsliv · Publicerad 06:30, 18 nov 2020

Efter att ha träffats på badhuset i Borås, där de båda då jobbade, gifte sig Carin och Ralf Riddarhäll och flyttade ganska snart utomlands. 

Båda ville arbeta med människor och hälsa, det visste de redan när de träffades. Carin hade siktet inställt på att bli skräddare och designer, men kände snart att det inte ledde någonstans. I stället flyttade paret till USA, där Ralf skulle plugga sex år på en välansedd kiropraktorutbildning i South Carolina.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fyra dagar i veckan
✓  Digitala korsord

Ekumenisk bönevecka för kristen enhet

Bön. Den årliga böneveckan för kristen enhet genomförs den 18-25 januari i mer än 120 länder. Även om vi... fredag 15/1 20:00

Joggande judinna mördad – ett offer för tystnadskultur

Israelkommentar Den 20 december 2020 är israeliska sexbarnsmamman Esther Horgan ute på sin vanliga joggingrunda.... torsdag 14/1 00:00
E-tidning
Senaste magasinen
Följ Världen idag i sociala medier