Löna inte ont med ont eller hån med hån. Tvärtom ska ni välsigna, för ni är kallade att ärva välsignelse.
1 Petrusbrevet 3:9

Världen idag

Upprättad av Gud i fängelset

Adriana Restrepos livshistoria är präglad av svek, där hon blev oskyldigt dömd till 30 års fängelse för det brott maken begått. Men den innehåller också upprättelse. I dag arbetar Adriana för organisationen Prison Fellowship International för att hjälpa andra.

Vittnesbörd · Publicerad 09:00, 17 mar 2018

Adriana Restrepo växte upp i ett lyckligt colombianskt hem med mamma, pappa och sex syskon i miljonstaden Medellin i Colombia. Här studerade hon också ända upp till universitetsnivå.

– Mitt största misstag i livet var att jag gifte mig för tidigt med en man som verkade bra till en början, men senare visade sig vara djupt involverad i narkotikasmuggling via sitt resande arbete, berättar Adriana.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Adaktusson: "Återupprätta relationen med Israel"

Talar i riksdagen När Lars Adaktusson (KD) under onsdagen stiger upp i talarstolen i riksdagen för första gången är det för att efterlysa en ny svensk politik för...

Valet i Bayern slutade i en katastrof för kristsociala CSU

Nyhetskommentar Utrikeskommentar. Framgångar leder inte sällan till mättnad, lättja, självgodhet och en osund självbild. Psykologiska element som dessa finns förvisso bakom...