Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Upprättad av Gud i fängelset

Adriana Restrepos livshistoria är präglad av svek, där hon blev oskyldigt dömd till 30 års fängelse för det brott maken begått. Men den innehåller också upprättelse. I dag arbetar Adriana för organisationen Prison Fellowship International för att hjälpa andra.

Vittnesbörd · Publicerad 09:00, 17 mar 2018

Adriana Restrepo växte upp i ett lyckligt colombianskt hem med mamma, pappa och sex syskon i miljonstaden Medellin i Colombia. Här studerade hon också ända upp till universitetsnivå.

– Mitt största misstag i livet var att jag gifte mig för tidigt med en man som verkade bra till en början, men senare visade sig vara djupt involverad i narkotikasmuggling via sitt resande arbete, berättar Adriana.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...