Tacka HERREN, ty han är god, ty hans nåd varar i evighet.
Psaltaren 136:1

Världen idag

Susanne har upplevt baksidorna av det ockulta

Susanne Arauz Sundström sökte länge sinnesfrid, trygghet och glädje i ockulta källor. Hon kom ganska långt inom healing och kunde med sina ockulta krafter hjälpa andra tillfälligt. Men det fanns en mörk baksida.

Vittnesbörd · Publicerad 09:08, 16 sep 2017

Susanne Arauz Sundström har gått en lång väg i sitt sökande efter frid, inre trygghet och mening med livet. Ända sedan hon var en liten flicka har hon burit på en längtan efter något utöver det som den synliga världen kan erbjuda. en längtan efter den Gud hon såg i skapelsens under. Men i hemmet fanns ingen som kunde vägleda henne.

Susanne är en mycket kreativ och konstnärligt begåvad person, som formar vackra saker i trä och keramik och målar tavlor. Samtidigt som hon utvecklade dessa talanger – och i dag är en erkänd konsthantverkare – drogs hon in i ockultism av olika slag genom kontakt med människor som hade upplevelser av det ockulta. I början fascinerades hon och blev nyfiken på allt spännande som lockade i den ockulta världen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Explosion vid kyrkolokal i Södertälje

Brott. Något har exploderat vid en av syrianska ortodoxa kyrkans lokaler i Geneta i Södertälje. Det finns inga uppgifter om att någon har skadats – och...

Judar och araber splittrades genom Osloavtalet

Israelkommentar Israelkommentar. Det råder ingen enighet om huruvida Osloavtalet är ett fiasko och ett övergående fenomen, eller om det har skapat en realitet som med tiden kommer...