Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Susanne har upplevt baksidorna av det ockulta

Susanne Arauz Sundström sökte länge sinnesfrid, trygghet och glädje i ockulta källor. Hon kom ganska långt inom healing och kunde med sina ockulta krafter hjälpa andra tillfälligt. Men det fanns en mörk baksida.

Vittnesbörd · Publicerad 09:08, 16 sep 2017

Susanne Arauz Sundström har gått en lång väg i sitt sökande efter frid, inre trygghet och mening med livet. Ända sedan hon var en liten flicka har hon burit på en längtan efter något utöver det som den synliga världen kan erbjuda. en längtan efter den Gud hon såg i skapelsens under. Men i hemmet fanns ingen som kunde vägleda henne.

Susanne är en mycket kreativ och konstnärligt begåvad person, som formar vackra saker i trä och keramik och målar tavlor. Samtidigt som hon utvecklade dessa talanger – och i dag är en erkänd konsthantverkare – drogs hon in i ockultism av olika slag genom kontakt med människor som hade upplevelser av det ockulta. I början fascinerades hon och blev nyfiken på allt spännande som lockade i den ockulta världen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Påven jämförde abort med nazismens rasprogram

Vatikanstaten. Franciskus lyfte fram ofödda barn Påve Franciskus gjorde i helgen ett uttalande om att graviditeter som avbryts i samband med fosterskador kan jämföras med de brott som nazisterna...

Fel om "avrättningar" i Israel

Israelkommentar Israelkommentar. Svensk polis gör likadant Den 3 juni publicerade Svenska Dagbladet en essä av Mellan­östern­experten Per Jönsson med titelnI Israel är riktade mord ett lagenligt verktyg....