Alla som Fadern ger mig kommer till mig, och den som kommer till mig skall jag aldrig någonsin kasta ut.
Johannes 6:37

Världen idag

Jard sjunger vidare om Jesus – efter 45 år på scen

I höst ger sig Jard Samuelson ut på turné igen med en ny skiva med nyinspelningar av brödernas tidiga sånger.

Vittnesbörd · Publicerad 00:01, 12 aug 2017

Världen idag träffar Jard Samuelson på Löttorps Camping. Den camping som han och hans bröder drev under några mycket intensiva år på 70- och 80-talet. Vi har fått skjuta på intervjun en dag. Dagen innan var det nedtagning av Elcas tältsalong. Samma mötestält som han hjälpt till att sätta upp och plocka ned varje år sedan 70-talet. Det märks var hjärtat finns. 

– Jag har en stor kärlek till det som görs på den här platsen och jag gillar att hjälpa till praktiskt säger Jard Samuelson, när vi träffas. Kanske kommer det lite av att han är uppvuxen på en bondgård och tidigt fick lära sig att hjälpa till.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Nedskjutet israeliskt plan del av regionalt maktspel

Mellanöstern. Militärexpert om Syriens tilltag I helgen som gick sköts ett israeliskt stridsflygplan ner av syriska styrkor. Detta efter att Israel genomfört flygräder mot syriska och iranska mål...