De som bor vid jordens ändar
 häpnar för dina tecken,
 öster och väster 
 fyller du med jubel.
Ps. 65:9

Världen idag

Jard sjunger vidare om Jesus – efter 45 år på scen

I höst ger sig Jard Samuelson ut på turné igen med en ny skiva med nyinspelningar av brödernas tidiga sånger.

Vittnesbörd · Publicerad 00:01, 12 aug 2017

Världen idag träffar Jard Samuelson på Löttorps Camping. Den camping som han och hans bröder drev under några mycket intensiva år på 70- och 80-talet. Vi har fått skjuta på intervjun en dag. Dagen innan var det nedtagning av Elcas tältsalong. Samma mötestält som han hjälpt till att sätta upp och plocka ned varje år sedan 70-talet. Det märks var hjärtat finns. 

– Jag har en stor kärlek till det som görs på den här platsen och jag gillar att hjälpa till praktiskt säger Jard Samuelson, när vi träffas. Kanske kommer det lite av att han är uppvuxen på en bondgård och tidigt fick lära sig att hjälpa till.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ny inloggning på www.varldenidag.se

Från och med 3 februari 2016 har vi ändrat inloggning. Du loggar in på hemsidan genom att ange ditt kundnummer som användarnamn och det lösenord som du själv har valt. Om du inte tidigare har valt lösenord kan du göra det i vår digitala kundtjänst. I vår digitala kundtjänst kan du även registrera din e-postadress om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn.

Weinstein skänkte stora belopp till Clintons

USA. Uppemot 250 000 dollar fick Clinton Foundations från den sexövergreppsanklagade Harvey Weinstein. Inte ett öre av dessa pengar kommer ges tillbaka,...