Löna inte ont med ont eller hån med hån. Tvärtom ska ni välsigna, för ni är kallade att ärva välsignelse.
1 Petrusbrevet 3:9

Världen idag

Barbro dog i Ikeakassan – mötte Jesus

Sedan Barbro Walheim blev frälst mitt i livet har hon haft många starka upplevelser av Gud. Ett sådant tillfälle var när hon jobbade i kassan på Ikea och plötsligt fick ett tryck över bröstet, varpå hon liksom drogs in i ett starkt ljus. – I ljuset såg jag konturerna av en gestalt och två armar som sträcktes emot mig. Jag förstod att det var Jesus, säger hon.

Vittnesbörd · Publicerad 12:00, 10 feb 2018

Fars dag 1984. Det var dagen då Barbro Walheim blev frälst. En andra födelsedag, kan man säga.

Gud hade sökt henne länge, och visst hade hon en barndomstro sedan hon som liten gett sitt liv till Jesus på Frälsningsarmén. Men eftersom det inte fanns någon i närheten som höll lågan vid liv, dog den snart ut.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Adaktusson: "Återupprätta relationen med Israel"

Talar i riksdagen När Lars Adaktusson (KD) under onsdagen stiger upp i talarstolen i riksdagen för första gången är det för att efterlysa en ny svensk politik för...

Valet i Bayern slutade i en katastrof för kristsociala CSU

Nyhetskommentar Utrikeskommentar. Framgångar leder inte sällan till mättnad, lättja, självgodhet och en osund självbild. Psykologiska element som dessa finns förvisso bakom...