Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Alexander gav Jesus en ärlig chans

Som femåring skildes Alexander Leimola från sina missbrukande föräldrar, men även skolåldern skulle bli tuff med mycket mobbning. När sedan ett dödsfall skakade om hans värld beslöt han ge Gud en chans – om han nu var på riktigt.

Vittnesbörd · Publicerad 09:00, 1 jun 2018

Alexander Leimolas barndom präglades av mycket osäkerhet. Han växte upp med en mamma och pappa som missbrukade både alkohol och droger.

– Jag minns inte jättemycket från de första åren mer än vissa bilder av att det var bråk och stökigt. Mycket elände, berättar Alexander.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...