Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Yvonne möter dagligen andlig och social nöd

Till sin hjälp i det omfattande arbete som S:ta Clara bedriver har den nye direktorn ett stort team omkring sig. Några är anställda, de flesta är volontärer. En av de anställda är diakonen Yvonne Kerygman.

Reportage · Publicerad 09:00, 20 mar 2018

Varje dag, året runt och i alla väder, går ett team från S:ta Clara kyrka ner till det närbelägna Sergels torg. Med sig har de en stor vagn med kaffe, bullar och andra fikatillbehör. Men på vagnen finns också biblar och småskrifter, som delas ut till alla som vill ha.

Diakonen Yvonne Kerygman går med teamet så ofta hon har möjlighet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...