Jag vill jubla och vara glad över din nåd, ty du ser till mitt lidande, du tar vård om min själ i nöden.
Psaltaren 31:8

Världen idag

Ungdomar firade nyår med Gud

Hundratals ungdomar bestämde sig för att förnya sin relation med Gud och många hörsammade frälsningsinbjudan och tog emot Jesus som sin frälsare och Herre under lördagens kvällsmöte på nyårskonferensen Unite18 i Jönköping.

Reportage · Publicerad 00:00, 3 jan 2018

Totalt var det runt 2 000 ungdomar som deltog i årets Unite som i år arrangerades på fem platser runt om i Sverige. Arrangör var Pingst Ung och pingstförsamlingar i Alingsås, Jönköping, Malmö, Sundsvall och Västerås. Temat för nyårsfestivalen var bön och årets bibelord var Jeremia 33:3: ”Ropa till mig och jag skall svara dig och låta dig höra om stora ting, hemligheter du inte känner.

I Jönköping deltog drygt 1 000 ungdomar och de servades av ett 160-tal volontärer.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Slöjprotest ledde till 20-årigt fängelsestraff

Iran. Shaparak Shajarizadeh började protestera mot den islamiska klädkoden i Iran för drygt ett år sedan. För det har hon nu dömts till 20 års fängelse,...

Vi behöver frimodigt be om fler helanden

Ledare En självklar del av Guds rike En central del i Jesu kortvariga verksamhet för 2000 år sedan var att bota de sjuka. Ständigt berättas det i evangelierna om hur han botade de sjuka,...