Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Nye direktorn i S:ta Clara vill vara tillgänglig

Den 14 januari installerades Mats Nyholm som ny direktor för S:ta Clara kyrka i centrala Stockholm. Han känner stor glädje och inspiration inför uppgiften och vill utveckla arbetet såväl inåt som utåt.

Reportage · Publicerad 09:10, 20 mar 2018

Mats Nyholm betraktas av många som en relativt ung man. Men det beror som bekant på vilket perspektiv man har. Fakta är att han nyligen fyllt 40 och är en trebarnspappa som befinner sig mitt i livet.

Han prästvigdes redan 2001 och har därmed hunnit skaffa sig en viss erfarenhet i tjänsten. Sin första prästtjänst hade han i Växjö stift.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...