Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Jesus blev Anns räddning ur livskrisen

När sonen tog livet av sig blev allting som ett svart hål för Ann Sahlström. Vägen tillbaka kom när hon erbjöds en praktiktjänst på kåren i Strängnäs.

Reportage · Publicerad 12:10, 25 nov 2017

I Ann Sahlströms ansikte kan man se spår av att livet stundtals varit tufft. Under årens lopp har hon tvingats bära många tunga bördor på sina axlar.

Hennes förste man dog när hennes två pojkar ännu var små. Den ene var speciellt känslig och skör och hade svårt att klara av livet. Efter flera förtvivlade rop på hjälp orkade han inte längre utan tog sitt liv 2008. För mamma Ann var det som att ramla ner i ett djupt svart hål.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

USA lämnar FN:s människorättsråd

Världen. FN:s människorättsråd sysslar med hyckleri och är "kroniskt partiskt" i Israel-Palestinafrågan. Det sade USA:s FN-ambassadör Nikki Haley efter att...