Tacka HERREN, ty han är god, ty hans nåd varar i evighet.
Psaltaren 136:1

Världen idag

Jesus blev Anns räddning ur livskrisen

När sonen tog livet av sig blev allting som ett svart hål för Ann Sahlström. Vägen tillbaka kom när hon erbjöds en praktiktjänst på kåren i Strängnäs.

Reportage · Publicerad 12:10, 25 nov 2017

I Ann Sahlströms ansikte kan man se spår av att livet stundtals varit tufft. Under årens lopp har hon tvingats bära många tunga bördor på sina axlar.

Hennes förste man dog när hennes två pojkar ännu var små. Den ene var speciellt känslig och skör och hade svårt att klara av livet. Efter flera förtvivlade rop på hjälp orkade han inte längre utan tog sitt liv 2008. För mamma Ann var det som att ramla ner i ett djupt svart hål.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Explosion vid kyrkolokal i Södertälje

Brott. Något har exploderat vid en av syrianska ortodoxa kyrkans lokaler i Geneta i Södertälje. Det finns inga uppgifter om att någon har skadats – och...

Judar och araber splittrades genom Osloavtalet

Israelkommentar Israelkommentar. Det råder ingen enighet om huruvida Osloavtalet är ett fiasko och ett övergående fenomen, eller om det har skapat en realitet som med tiden kommer...