Alla som Fadern ger mig kommer till mig, och den som kommer till mig skall jag aldrig någonsin kasta ut.
Johannes 6:37

Världen idag

Förvandlade av Gudsmöte – släpper ny låt på Spotify

Efter flera års kamp kom till slut Therése och Joakim Sandström så nära Guds hjärta att de upplevde helande och upprättelse. Och inte bara det, nu vill de genom sången och musiken visa på en kärleksfull Gud, som bara längtar efter att fler ska upptäcka honom.

Reportage · Publicerad 09:47, 11 okt 2017

Therése och Joakim Sandström träffades på en tvåårig låtskrivar- o producentutbildning i Örnsköldsvik och blev ett par. Men efter en flytt till Göteborg började saker hända som tog bort den lilla glädjen av tro som fanns från en uppväxt i kristna familjer.

– Jag fick ett jobb som blev till en mardröm. "Psykisk ohälsa" är ett lite finare namn att beskriva det som, berättar Therése.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Nedskjutet israeliskt plan del av regionalt maktspel

Mellanöstern. Militärexpert om Syriens tilltag I helgen som gick sköts ett israeliskt stridsflygplan ner av syriska styrkor. Detta efter att Israel genomfört flygräder mot syriska och iranska mål...