Löna inte ont med ont, sträva efter det som är gott inför alla människor.
Romarbrevet 12:17

Världen idag

Föräldrarna: "Att Johan blev frigiven är ett bönesvar"

Förbönerna upphörde aldrig i kidnappade Johan Gustafssons föräldrahem utanför Värnamo. – Visst har vi känt tvivel om Johans frigivning men aldrig om den tro vi har på Gud, säger föräldrarna, Marianne och Göran, som tar emot Världen idag hemma i bostaden.

Reportage · Publicerad 10:49, 7 sep 2017

Dörren står öppen i huset som ligger i byn Åminne utanför Värnamo. Glädjen har återvänt efter nästan sex år av förskräckelse, vånda, oro, ovisshet.

– Tron är basen i livet, den bär, säger Marianne varmt leende när vi slår oss ner vid köksbordet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ny inloggning på www.varldenidag.se

Från och med 3 februari 2016 har vi ändrat inloggning. Du loggar in på hemsidan genom att ange ditt kundnummer som användarnamn och det lösenord som du själv har valt. Om du inte tidigare har valt lösenord kan du göra det i vår digitala kundtjänst. I vår digitala kundtjänst kan du även registrera din e-postadress om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn.

Inte så illa som vi tror…

Gästkrönika Torbjörn Freij När man stiger av och på tunnel­banan i London ropar en röst i högtalaren: ”Mind the gap!” Viktig, men det finns ändå allvarligare klyftor i världen...

Polygam fick tre lägenheter i Nacka

Politik. En man med tre fruar och sexton barn i Nacka har tilldelats tre lägenheter som köpts av kommunen.