Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Erbjuder kanariska vandringsturer med "plusvariant"

”Att bara se stränderna på Gran Canaria är som att lämna en finare middag redan efter förrätten”, säger ett talesätt. Ja, de vulkaniska Kanarieöarna har så mycket mer än det att bjuda på. Såsom bedårande vackra bergsvandringar, till exempel.

Reportage · Publicerad 09:00, 22 feb 2018

Solen strålar från en klarblå himmel och har för länge sedan svept bort den lite morgonkyliga fukten på skuggsidan, där vi startade vår vandring. Nu doftar det solvarm tallskog. Och plötsligt hörs en melodi.

På en kulle en bit framför oss står en ensam trumpetare. När vi alla har kommit fram till honom höjer vi våra röster och sjunger med i den gamla psalmen ”Härlig är jorden”. I dag är det sannerligen inte svårt att stämma in i texten.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...