Vår själ väntar på HERREN, han är vår hjälp och vår sköld. I honom gläder sig vårt hjärta, på hans heliga namn förtröstar vi.
Ps 33:20–21

Världen idag

Det kristna hårdrocksbandet All for the King. Foto: Millan Holm

De spelar ”apologetisk hårdrock”

Bandet All for the King har nyligen släppt en skiva med samma namn. Bandet består av Erik Tilling, Ricard Hulteke, Johan Tjernström och Richard Tonyson. Världen idag frågade Ricard Hulteke om vad beskrivningen av deras musik – apologetisk hårdrock – egentligen betyder.

Reportage · Publicerad 09:41, 17 nov 2017

– Vi är kallade att vittna om Jesus, inte skapa frågor och förvirring. Vi är inga rockstjärnor och söker inte plattformen men har ett budskap vi hoppas få chansen att dela med oss av, säger Ricard Hulteke. 

– Faktum är, att vi inte varit en ensemble över huvud taget om inte Erik och jag mötts i teologiska samtal och där vi båda upplevde att vi har något vi behöver säga till dem som lyssnar.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Skamligt när kristna tar strid mot livet.

Gästkrönika Bitte Assarmo Kristenheten i Sverige befinner sig på många sätt i en kris. Det märks inte minst på sistone, när flera kristna namn från Svenska kyrkan och andra...