Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Det kristna hårdrocksbandet All for the King. Foto: Millan Holm

De spelar ”apologetisk hårdrock”

Bandet All for the King har nyligen släppt en skiva med samma namn. Bandet består av Erik Tilling, Ricard Hulteke, Johan Tjernström och Richard Tonyson. Världen idag frågade Ricard Hulteke om vad beskrivningen av deras musik – apologetisk hårdrock – egentligen betyder.

Reportage · Publicerad 09:41, 17 nov 2017

– Vi är kallade att vittna om Jesus, inte skapa frågor och förvirring. Vi är inga rockstjärnor och söker inte plattformen men har ett budskap vi hoppas få chansen att dela med oss av, säger Ricard Hulteke. 

– Faktum är, att vi inte varit en ensemble över huvud taget om inte Erik och jag mötts i teologiska samtal och där vi båda upplevde att vi har något vi behöver säga till dem som lyssnar.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

USA lämnar FN:s människorättsråd

Världen. FN:s människorättsråd sysslar med hyckleri och är "kroniskt partiskt" i Israel-Palestinafrågan. Det sade USA:s FN-ambassadör Nikki Haley efter att...