Men där synden blev större, där överflödade nåden ännu mer.
Romarbrevet 5:20

Världen idag

Annika Östberg fick uppleva hur Gud lyfte av hennes skuld

Efter att Annika Östberg blivit fri från sitt fängelsestraff har hon vigt sitt liv åt att berätta om förlåtelse och om Guds kärlek.

Reportage · Publicerad 08:00, 17 jul 2017

Fallet Annika Östberg är ett av Sveriges mest kända rättsfall. Man skulle kunna säga att allt börjar med att hennes mamma förälskar sig i en amerikan och flyttar till USA. Men i den nya miljön upplever Annika Östberg att hon inte alls passar in.

Det nya landet är helt annorlunda. Visserligen är livet med ett fint hus och pool något annat än vad mamman och Annika haft i Stockholmsförorten, men i den fina privatskolan sticker hon ut som lång och blond och bryter dessutom på svenska, och samhället fungerar helt annorlunda än det svenska.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Israeliskt pris till forskare vid Chalmers

Innovation. Jens Nielsen, forskare vid Chalmers i Göteborg, har fått motta den israeliska statens energipris som kallas Eric and Sheila Samson Prize. Det är...

Nyateismen – tack och farväl

Ledare Läge för frimodig kristen tro Har du möjligen planerat in en långresa i februari till världens största konferens för gudsförnekare – Global Atheist Convention i Australien? Då...