De som bor vid jordens ändar
 häpnar för dina tecken,
 öster och väster 
 fyller du med jubel.
Ps. 65:9

Världen idag

Prenumeration

Välkommen att bli prenumerant för Världen idag. Vi har gjort det enkelt för dig när vi paketerade våra produkter, det enda du behöver göra är att följa några enkla steg och sen tar vi hand om resten.

Vilken prenumeration väljer du?

Med Världen idag DIGITAL får du tillgång till hela tidningen digitalt. Du får tillgång till allt på varldenidag.se och kan läsa den nya tidningen i pdf-format eller i tidningsbläddraren redan strax efter midnatt varje publiceringsdag.
Pris: 129 kr/månad eller 1 498 kr/år

Med Världen idag HELG får du papperstidningen på fredagar , då bland annat våra uppskattade temabilagor brukar komma. Du får dessutom tillgång till allt på varldenidag.se och kan läsa den nya tidningen i pdf-format eller i tidningsbläddraren redan strax efter midnatt varje publiceringsdag.
Pris: 139 kr/månad eller 1 648 kr/år

Med Världen idag PAPPER får du papperstidningen tre dagar i veckan (måndag, onsdag och fredag). Du får dessutom tillgång till allt på varldenidag.se och kan läsa den nya tidningen i pdf-format eller i tidningsbläddraren redan strax efter midnatt varje publiceringsdag.
Pris: 169 kr/mån eller 1 998 kr/år

Börja prenumerera på Världen idag

Vardagstro Special – Tigleth Malkey

Underskatta inte betydelsen av en balanserad och utvilad själ.

Krönikor Johannes Amritzer Jag lutade mig över gången i tunnelbanan till den frustrerade och stressade irakiska kvinnan och sade med ett varmt leende: ”Andas, andas vännen”....