Nyheter

Världen idag börjar med lördagsutgåva

"Jätteroligt", säger chefredaktör Lukas Berggren om nyheten att Världen idag växlar upp och blir en fyradagstidning fr.o.m. september. "Förutom att våra prenumeranter får tillgång till en digital tidning på lördagar ger det här ger oss möjligheter att förbättra och utveckla innehållet i alla utgåvor", säger han.

Nu är det klart. Från och med 1 september lägger Världen idag till en digital lördagsutgåva, och blir därmed en fyradagarstidning. Världen idags chefredaktör och vd, Lukas Berggren, är mycket glad och förväntansfull inför det nya steget.– Det här ger oss möjlighet att göra en bättre tidning – för alla läsare, säger han.– Förutom att våra prenumeranter får tillgång till en digital tidning på lördagar ger det här ger oss möjligheter att förbättra och utveckla innehållet i alla utgåvor. Vi kommer till exempel utöka vår Israelbevakning och förmedla fler vittnesbörd från personer och församlingar.

Publicerad Uppdaterad

Världen idag började som veckotidning 2001. Men redan tre år efter starten tog tidningen steget att öka antalet utgåvor till tre i veckan. Och så har det varit sedan dess.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS