Nyheter

Var dödsdömd i cancer – nu jobbar Rolf igen

Trots aggressiv cancer och dystra läkarprognoser överlevde Rolf Edvardsson. Som främsta orsak anger Rolf den förbönskedja som aktiverades i ett kritisk skede. ”I dag arbetar jag nästan lika mycket som innan sjukdomen”, berättar Rolf, 73, som sedan många år driver byggmaterielfirman ”XL Bygg Edvardssons” tillsammans med en av sönerna.

Efter en "lavin" av förböner överlevde Rolf Edvardsson sin dödliga cancer. Istället har han fått ett nytt och rikare liv med Gud.- Jag har varit med om under och tecken tidigare, men aldrig i den omfattning som efter sjukdomen, säger den 73-årige Skärstadföretagaren.

Läkarbeskedet slog ned som en bomb i maj 2005: aggressiv cancer som har spridit sig i kroppen.
– Risken var stor att den skulle göra slut på mitt liv; njurar, bukspottkörtel, lever och nedre bröstkorg var angripna, förklarar Rolf.
Han är stor och kraftfull, mannen som efter läkarnas chockbesked gjorde sig redo att dö. Van att ta ansvar började han genast rådgöra med hustrun Mari-Anne om sin egen begravning: "Jag tycker att du ska bjuda på lite mat, de kommer ju ända från Göteborg", påpekade Rolf, som snart föll in i medvetslöshet.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS