Du är mitt beskydd, för nöd bevarar du mig, med frälsningens jubel omger du mig.
Psaltaren 32:7

Världen idag

Rätten att själv få forma sitt liv viktig för Liberalerna

En bok i morbroderns bokhylla fick Fredrik Malm att ta Mellanösterns kristna till sitt hjärta för många år sedan. Inom Liberalerna driver han bland annat på för att FN:s säkerhetsråd tar sig an frågan om kristenhetens fortsatta existens i regionen.

Nyheter · Publicerad 18:00, 22 aug 2018

Skolan och demokrati i Mellan­östern är två hjärtefrågor för Fredrik Malm, Liberalernas talesperson för utrikespolitik och migrationspolitik.

– Vi behöver höja kunskapsresultaten och få ordning på den svenska skolan; det är för många som misslyckas och hoppar av, säger han till Världen idag.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Kinas kristna ledare möter ökat våld med historisk deklaration

Förföljelse. I en frimodig proklamation har 279 kristna ledare i Kina gått ut och markerat emot de tilltagande övergreppen på kristna och kristen tro i landet....

Den nya gnosticismen

Ledare Letar sig in även i genusvetenskapen En av mänsklighetens mest seglivade irrläror är den som går under beteckningen gnosticism. Begreppet kommer från det grekiska ordet för kunskap,...