Nyheter

Jesus gav dem en andra chans

We are all the winners. Alla deltagarna i andra chansen har nu en Londonresa att se fram emot. Från vänster: Veikko Anttila, Linda Schollin-Borg, William Stridfeldt, Kjell Persson, Marie Petersson och Lasse Olausson.

De har alla fått en andra chans. Men det var inte folkets, utan Guds röst, som sände dem vidare. I fredags bjöd de på starka vittnesbörd och skönsång i Frälsningsarméns arrangemang Andra chansen i Malmö.

Årets ESC-final blev ju, tack vare Schweiz, en speciell angelägenhet för Frälsningsarmén. Visserligen tvingade reglerna gruppen Takasa till en tävlingskorrekt make-over, men att medlemmarna är frälsningssoldater, visste ändå hela Europa. Detta inte minst på grund av den publicitet som namn- och klädbråket gav. Och – när nu Malmö för några dagar har varit Europas schlagerhuvudstad, vad kunde väl passa bättre än att Frälsningsarmén ställde till med en egen alternativ musikfest?
– Det var vår kommunikationsbyrå, Scholz and Friends, som kläckte idén att vi skulle göra PR i samband med Eurovision Song Contest, berättade Bert Åberg, Frälsningsarméns informationsansvarige.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS