Alla som Fadern ger mig kommer till mig, och den som kommer till mig skall jag aldrig någonsin kasta ut.
Johannes 6:37

Världen idag

Han vill nå svensken med tron

Även bland profana artister finns en stor respekt för de kristna värderingarna. Det säger den folkkäre kristen artisten som själv lyfter fram den kristna sångskatten i folkparker, på nattklubbar, dansrestauranger – och i SVT.

Nyheter · Publicerad 11:21, 10 aug 2017

– ”En sång om glädje” är det enda kristna sångprogrammet i svensk television, säger han om programmet som han själv leder sedan flera år.

Världen idag möter Nils-Börge Gårdh under en av sommarens många tältmöten, Edsvärakonfersen, där han och sonen Douglas sjunger en av kvällarna.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Alf Svensson: Barnen viktigaste valfrågan

Familjepolitik. Barnens bästa måste bli den viktigaste valfrågan. Det skriver Alf Svensson i en debattartikel i Dagens Nyheter. Får vi inte trygga barn löser vi inte...

Ett skrämmande exempel på hur ekonomiska intressen prioriteras före människovärde.

Gästkrönika Bitte Assarmo I Belgien överger sjuksköterskor och socialarbetare, som specialiserat sig på palliativ vård, sitt yrke eftersom klinikerna de arbetar på har...