De som bor vid jordens ändar
 häpnar för dina tecken,
 öster och väster 
 fyller du med jubel.
Ps. 65:9

Världen idag

Han vill nå svensken med tron

Även bland profana artister finns en stor respekt för de kristna värderingarna. Det säger den folkkäre kristen artisten som själv lyfter fram den kristna sångskatten i folkparker, på nattklubbar, dansrestauranger – och i SVT.

Nyheter · Publicerad 11:21, 10 aug 2017

– ”En sång om glädje” är det enda kristna sångprogrammet i svensk television, säger han om programmet som han själv leder sedan flera år.

Världen idag möter Nils-Börge Gårdh under en av sommarens många tältmöten, Edsvärakonfersen, där han och sonen Douglas sjunger en av kvällarna.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ny inloggning på www.varldenidag.se

Från och med 3 februari 2016 har vi ändrat inloggning. Du loggar in på hemsidan genom att ange ditt kundnummer som användarnamn och det lösenord som du själv har valt. Om du inte tidigare har valt lösenord kan du göra det i vår digitala kundtjänst. I vår digitala kundtjänst kan du även registrera din e-postadress om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn.