Nyheter

Expansion och mission vid påskfestival i Vetlanda

En nybyggd kyrkolokal invigdes av Patrik och Kicki Olofsson, pastorspar i församlingen Hope i Vetlanda vid helgens årliga påskfestival. Där aviserades även planer på ny missionsbibelskola och församlingsplantering i Växjö. "Vi vill ta ansvar i landet", sa Patrik Olofsson. "Vi vill sprida Guds ord både här och där", fastslog han. Foto: Louise Olofsson
Lovsång under helgens påskfestival i Vetlanda. Foto: Louise Olofsson

Invigning av ny möteslokal, gudstjänster och konsert med rockbandet Narnia. Det var några av inslagen vid årets påskfestival i Hope Church i Vetlanda. Där avslöjades planer på en ny missionsbibelskola och på att plantera en ny församling i Växjö.

Publicerad Uppdaterad

Helgens festival började på torsdagen med invigning av kyrkans nya gudstjänstlokal. Den är byggd på en parkering och är en utbyggnad av den befintliga kyrkan. I den gamla möteslokalen är det nu cafeteria. Den nya möteslokalen har ungefär 150 platser, vilka alla fylldes vid festivalens kvällsmöten. Där talade gästpredikanter som Richard Svensson, Per-Johan Stenstrand och paret Hargestam.  Och på långfredagen var det ännu en invigning – av det nya ”Narnia-land” för barnen som byggts i kyrkans källarvåning.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS