Nyheter

”En ledare behöver ledas”

”Ska det hända något i Sverige behöver vi entreprenörerna”, säger Världen idags chefredaktör Lukas Berggren. Det togs också tid för för samtal och utbyte av erfarenheter. För den som önskade fanns det också möjlighet att få förbön.

Långt ifrån alla företagsdagar inleds med en stund av gemensam bön. Men just så var det när det nystartade företagsnätverket Relations i förra veckan träffades för första gången. Kristna värderingars plats i företagarvärlden stod i fokus.

Öckerö Det mulna vädret till trots är uppslutningen god när Världen idags företagsnätverk Relations bjuder in till företagarträff i Nim­bus konferenslokaler på Öckerö. Det är fredagseftermiddag och det ligger en förväntan i luften när deltagarna kliver in genom dörrarna. Eventet har varit fullbokat sedan en lång tid tillbaka.
Relations (som utläses på engelskt vis) startades i januari och har redan närmare 50 företag anslutna. Många av dessa närvarar på dagens träff.
– Jag tror att vi kristna företagare har en jätteviktig uppgift. Vi behövs och jag tror att vi behöver varandra. Det är jätteviktigt att träffas i sådana här nätverk, säger eventets värd Stefan Nordin under sitt välkomnande tal.
Tommy Dahlman, nätverksdirektor för Relations, leder gruppen i bön och säger att han har sett fram  emot att kunna börja en företagarträff på just det sättet, då det inte hör till vanligheterna.
– Jag har känt den senaste tiden att vi behöver renodla ett nätverk med kristna, andefyllda företag där man kan vara sig själv när man träffas, säger han.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS