Nyheter

Det skräddarsydda går hem

Anders Lundberg sa upp sig från sitt jobb som grafisk designer för att satsa på det egna företaget Personlig almanacka. I dag har han elva anställda och verksamhet i sju länder. Men han värjer sig för att kalla sig entreprenör. ”Jag känner mig mer som en innovatör”, säger han.

Det började med en skräddarsydd almanacka till frun Paula. I dag har Anders Lundbergs företag Personlig almanacka elva anställda och bedriver verksamhet i sju länder.

Det var en vinterdag för sju år sedan. Jakten på en personlig och rolig kalender hade inte gett önskat resultat för Paula Lundberg. I butikerna hittade hon bara standardiserade, rätt tråkiga alternativ. Men är man gift med innovatören Anders Lundberg, är sannolikheten stor att ens kreativa önskningar blir verklighet.
Med hjälp av verktyg som fanns på hans dåvarande arbetsplats skapade han den almanacka frun ville ha. Hon blev givetvis glad och visade upp den för sina kompisar – som också ville ha personliga almanackor.
– När jag ändå hade gjort en specialare åt henne var det väldigt lätt att ta fram anpassade almanackor för andra också, säger Anders Lundberg.

Vill du läsa vidare?

Teckna en prenumeration för att ta del av denna artikel och mer på varldenidag.se.

ERBJUDANDE!
Världen idag DIGITAL

2 månader för 10 kr!

KÖP

Världen idag
DIGITAL

129,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
HELG

159,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Världen idag
PAPPER

189,-

kr/månad ​​​​​​

KÖP

Powered by Labrador CMS