Jag vill jubla och vara glad över din nåd, ty du ser till mitt lidande, du tar vård om min själ i nöden.
Psaltaren 31:8

Världen idag

Foto: Skärmdump Facebook

Carman har gift sig

Efter ett långt liv som singel gifte sig nyligen den kände kristne popartisten Carman, 61 år gammal. Lycklig berättar han samtidigt att han är helt fri från den dödliga cancer han fick för fyra år sedan, uppger Christian Post.

Nyheter · Publicerad 18:29, 5 jan 2018

Han berättar om sina båda ”mirakel” på Facebook: ”För fyra år sedan fick jag diagnosen obotlig cancer med kort tid kvar att leva”, skriver han bland annat. I det skedet närmade sig den kände popartisten 60 år, och hade vid det laget inget hopp om att få varken ”familj eller ett långt liv”, skriver han. Carman berättar vidare att hans egen släkt hade minskat till endast fyra personer: han själv, hans mamma, hans svägerska och hans svärdotter.

Men Carman överlevde sin sjukdom och i början av 2014 gick han ut och vittnade om att att han var cancerfri. Sedan dess har han gått på efterkontroller utan att man hittat några spår av sjukdomen.

”I dag är jag 100 procent cancerfri med en vacker gudfruktig hustru och stor familj”, säger en lycklig Carman och räknar upp en lång rad av hustrun Danas släktingar som nu också blivit hans.

Carman har under decennier gjort skivor i en stor variation av stilar men alltid med en radikal Jesus-tro. Hans fullständiga namn är Carman Licciardello, ett namn som han nu också får dela med hustrun Dana.

Slöjprotest ledde till 20-årigt fängelsestraff

Iran. Shaparak Shajarizadeh började protestera mot den islamiska klädkoden i Iran för drygt ett år sedan. För det har hon nu dömts till 20 års fängelse,...

Vi behöver frimodigt be om fler helanden

Ledare En självklar del av Guds rike En central del i Jesu kortvariga verksamhet för 2000 år sedan var att bota de sjuka. Ständigt berättas det i evangelierna om hur han botade de sjuka,...