Löna inte ont med ont eller hån med hån. Tvärtom ska ni välsigna, för ni är kallade att ärva välsignelse.
1 Petrusbrevet 3:9

Världen idag

Foto: Skärmdump Facebook

Carman har gift sig

Efter ett långt liv som singel gifte sig nyligen den kände kristne popartisten Carman, 61 år gammal. Lycklig berättar han samtidigt att han är helt fri från den dödliga cancer han fick för fyra år sedan, uppger Christian Post.

Nyheter · Publicerad 18:29, 5 jan 2018

Han berättar om sina båda ”mirakel” på Facebook: ”För fyra år sedan fick jag diagnosen obotlig cancer med kort tid kvar att leva”, skriver han bland annat. I det skedet närmade sig den kände popartisten 60 år, och hade vid det laget inget hopp om att få varken ”familj eller ett långt liv”, skriver han. Carman berättar vidare att hans egen släkt hade minskat till endast fyra personer: han själv, hans mamma, hans svägerska och hans svärdotter.

Men Carman överlevde sin sjukdom och i början av 2014 gick han ut och vittnade om att att han var cancerfri. Sedan dess har han gått på efterkontroller utan att man hittat några spår av sjukdomen.

”I dag är jag 100 procent cancerfri med en vacker gudfruktig hustru och stor familj”, säger en lycklig Carman och räknar upp en lång rad av hustrun Danas släktingar som nu också blivit hans.

Carman har under decennier gjort skivor i en stor variation av stilar men alltid med en radikal Jesus-tro. Hans fullständiga namn är Carman Licciardello, ett namn som han nu också får dela med hustrun Dana.

Löfven redo kompromissa för en ny regering

Politik Socialdemokraternas Stefan Löfven är redo att försöka bilda en ny regering. Han öppnar upp för kompromisser med borgerliga partier.

Hans ovilja att viga homopar har resulterat i hård debatt

Göteborg. Den nya kyrkoherden i Mölndals pastorat, Carl Sjögren, debatteras just nu på sociala medier. Orsaken är en intervju i Mölndals-Posten, där han uppger...

Varför tiger medierna om Elidas Israelresa?

Ledare Journalistik om Israel Medieuppbådet var stort när Elida anlände till Israel i förra veckan. Från israeliska medier vill säga. Stora tv-kanaler och tidningar var på plats...

Viger inte homopar – har stort stöd i Stockholmsförsamling

Vigsel. Ytterligare en nytillträdd kyrkoherde har kritiserats för att han inte vill viga homosexuella par, Petter Sundelius i Stockholmsförsamlingen S:t...