Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Vintermöte utmanade: "Flexibilitet och nätverk ett måste i framtiden"

Lär dig ta beslut i steget och se värdet av goda nätverk. Sådana råd för att lyckas i framtidens näringsliv lärdes ut vid Swedish Winter Challenge, som pågår under tio dagar.

Nyhet · Publicerad 10:01, 26 jan 2017

Tid. Tillit. Hopp. Förslagen haglar i luften när Charles White frågar sina åhörare om vad som saknas allra mest i vår värld just nu. Orsaken till alla dessa problem spårar han till en och samma källa: bristen på ledarskap.

– Nästan alla problem i världen just nu skulle kunna lösas om vi bara hade bra ledare, fastslår den sydafrikanske ledarskapscoachen Charles White i en utmaning till den noggrant lyssnande åhörarskaran.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

Ny podd från EFK-ledare

Premiär. En ny podd har sett dagens ljus. Det är EFK:s två nyvalda ledare LinalieNewman och Ingemar Forss som tillsammans gör podden Ett missionellt liv, och...