Stå upp, var ljus, ty ditt ljus kommer,och Herrens härlighet går upp över dig.
Jesaja 60:1-6

Världen idag

Tänk om bönerna tystnar...

Krönikor · Publicerad 00:00, 11 dec 2017

Min familj tillhörde inte de fina familjerna i byn. Vi var stökiga, bråkiga och fungerade inte "som man ska". Jag bar på skam över hur det låg till, och det fanns ingen ro varken hemma hos mamma eller pappa, som var skilda.

Mitt över mamma bodde två missionärsdamer och varje gång jag kom in till dem kände jag hur annorlunda de hade det. Det fanns någonting där som attraherade, enormt. Genom åren förstod jag att dessa bägge kvinnor bar på en kärlek som var annorlunda. Min mamma kunde bete sig illa mot dem gång efter annan, men som svar visade de bara omsorg och gav oss presenter.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Så "förebygger" RFSU sexuella övergrepp

Ledare Bristande trovärdighet RFSU har legat ganska lågt under det att #metoo-kampanjen har rullats upp under den gångna hösten. Aningen märkligt kan man tycka, med tanke på...

Bojkottade varor kan bli inköpslista för Israelvänner

Konsument. Avskräckande eller uppmuntrande? Palestinagruppernas lista över varor och tjänster som konsumenter ska undvika för att missgynna Israel kan användas...