Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Tänk om bönerna tystnar...

Krönikor · Publicerad 00:00, 11 dec 2017

Min familj tillhörde inte de fina familjerna i byn. Vi var stökiga, bråkiga och fungerade inte "som man ska". Jag bar på skam över hur det låg till, och det fanns ingen ro varken hemma hos mamma eller pappa, som var skilda.

Mitt över mamma bodde två missionärsdamer och varje gång jag kom in till dem kände jag hur annorlunda de hade det. Det fanns någonting där som attraherade, enormt. Genom åren förstod jag att dessa bägge kvinnor bar på en kärlek som var annorlunda. Min mamma kunde bete sig illa mot dem gång efter annan, men som svar visade de bara omsorg och gav oss presenter.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Gud är en förbunds-Gud

Ledare Tumma inte på äktenskapet I morgon är det midsommarafton. I Sverige är det en dag med många och starka traditioner, med alltifrån midsommarstång och blomsterkrans till...

USA lämnar FN:s människorättsråd

Världen. FN:s människorättsråd sysslar med hyckleri och är "kroniskt partiskt" i Israel-Palestinafrågan. Det sade USA:s FN-ambassadör Nikki Haley efter att...