I frid kan jag lägga mig ner och sova, ty du, HERRE, låter mig bo i trygghet.
Ps 4:9

Världen idag

Sverige behöver fler bibliska bagare snarare än fler kemister.

Krönikor · Publicerad 00:00, 12 apr 2018

Många människor i vårt land, och även många kristna i våra församlingar och kyrkor, hungrar efter mer kunskap om vad Bibeln säger. Man vill veta Bibelns budskap. Är Gud god och samtidigt allsmäktig? Är han helig eller trevlig? Hur ska man be för att verkligen få bönesvar? Vad säger egentligen Bibeln om den andliga världen, finns onda andar på riktigt?

Och allt detta om den sista tiden, tidstecken, antikrist, den yttersta domen – är allt det sant? Kommer verkligen Jesus tillbaka hit till jorden? Himlen, finns den, eller är det bara metaforer och drömbilder?

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rumänien ska flytta ambassad till Jerusalem

Israel. Som första europeiska land tänker Rumänien flytta sin ambassad i Israel till Jerusalem. Det beskedet gav ledaren för landets regeringsparti i...

I helgen möts världsledare i Dag Hammarskjölds anda

Nyhetskommentar Nyhetskommentar. ”Den längsta resan är den inåt" formulerade sig Förenta nationernas andre generalsekretare, den svenske diplomaten Dag Hammarskjöld (1905–61), i hans...