Höj, ni portar, era huvuden, höj er, ni eviga dörrar, så att ärans konung kan tåga in.
Psalm 24:7

Världen idag

Omfamna förändring

Krönikor · Publicerad 00:00, 6 okt 2017

Alla har vi genom livet, avsett ålder, genomgått olika förändringar. När jag för 22 år sedan träffade min man, gick jag från singellivet till att bli en gift kvinna, med en människa till, att ta hänsyn till och älska. Några år senare fick vi vårt första barn, vilket givetvis innebar en stor förändring. Två år senare kom ytterligare två (Oups!) flickor till vår familj, när vi blev välsignade med tvillingar. Att gå från att vara ett gift par, till att helt plötsligt på ett par år vara en familj med tre små blöjbarn med allt vad det innebar av sömnlösa nätter och fullt ös från morgon till kväll, var en stor förändring.

Du kanske precis har bytt jobb, bostad eller flyttat till en ny stad och känner igen dig i det jag skriver om att en ny säsong har kommit i ditt liv. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har det blivit legitimt att hata judar i Sverige?

Ledare Antisemitism Jag besökte nyligen Malmö och hade ett möte i närheten av den judiska synagogan. En skylt förklarar att området är tv-övervakat och synagogan är...