Du är mitt beskydd, för nöd bevarar du mig, med frälsningens jubel omger du mig.
Psaltaren 32:7

Världen idag

Sebastian Stakset. Foto: Rickard L.Eriksson/ Arkiv

Det ni bett om, ropat till Gud om och kämpat för sker just nu. Nu behöver vi fler evangelister!

Krönikor · Publicerad 00:00, 28 jun 2018

Väckelsen är här. Guds eld faller över Sverige. Människor över hela landet får möta Gud. Hela institutioner förvandlas av Guds kraft och fängelser fylls av den helige Ande.

I förra veckan fick jag äran att leda majoriteten av ungdomarna på ett SiS-hem till Herren. Vi blev även insläppta i en ”vård i enskildhet-cell” där vi fick sjunga lovsång och se en ung kriminell man bli andedöpt. Under ”Kärlek till Örebro” blev en man som aldrig varit kristen döpt i den helige Ande på Stortorget i Örebro. Kyrkorna i Malmö mobiliserar för ett stort gemensamt event i slutet av oktober.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Alliansens Norlén (M) valdes till talman

Talman. Moderaten Andreas Norlén valdes med bred marginal till ny talman i riksdagen. I striden om andre vice talman tänker Socialdemokraterna rösta på...

Den nya gnosticismen

Ledare Letar sig in även i genusvetenskapen En av mänsklighetens mest seglivade irrläror är den som går under beteckningen gnosticism. Begreppet kommer från det grekiska ordet för kunskap,...

OAS-möte hålls i Ljungby

Sommarkonferens. 2019 års sommarmöte för Oasrörelsen kommer att arrangeras i småländska Ljungby, meddelar OAS på sin Facebooksida.