De som bor vid jordens ändar
 häpnar för dina tecken,
 öster och väster 
 fyller du med jubel.
Ps. 65:9

Världen idag

Den viktigaste lovsången är den vi kallar livet.

Inför söndag · Publicerad 00:00, 6 okt 2017

Lär och vägled varandra, med psalmer, hymner och andlig sång i kraft av nåden, och sjung Guds lov i era hjärtan. Låt allt vad ni gör i ord eller handling ske i Herren Jesu namn och tacka Gud fadern genom honom.” Kol 3:16–17

Samlingsordet lovsång, vilket omöjligt stort ämne att omfatta i en liten text som denna. Men, jag vill börja med ett centralt ord från texten ovan.Nåden, den eviga grunden för vår tacksamhet. Den som är var morgon ny, som gör att vi lever, andas och är till och som ger oss tillträde till nådens tron för att få hjälp i rätt tid. Den dag då inte nåden är så förunderlig längre står vi på tunn is och snart börjar fascinationen över Jesusrelationen minska och lovsången tystnar. Illa.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ny inloggning på www.varldenidag.se

Från och med 3 februari 2016 har vi ändrat inloggning. Du loggar in på hemsidan genom att ange ditt kundnummer som användarnamn och det lösenord som du själv har valt. Om du inte tidigare har valt lösenord kan du göra det i vår digitala kundtjänst. I vår digitala kundtjänst kan du även registrera din e-postadress om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn.

Weinstein skänkte stora belopp till Clintons

USA. Uppemot 250 000 dollar fick Clinton Foundations från den sexövergreppsanklagade Harvey Weinstein. Inte ett öre av dessa pengar kommer ges tillbaka,...