De som bor vid jordens ändar
 häpnar för dina tecken,
 öster och väster 
 fyller du med jubel.
Ps. 65:9

Världen idag

Var med och tänd ”bönefyrar” i hela landet och runt våra gränser!

Bönekrönika · Publicerad 00:01, 9 aug 2017

Men elden på altaret skall hållas brinnande och får inte slockna. Varje morgon skall prästen där antända ny ved, och ovanpå veden skall han lägga brännoffret och bränna fettstyckena av gemenskapsoffret. Elden skall alltid hållas brinnande på altaret. Den får inte slockna. 3 Mos. 6:12–13

Bibeln upprepar vikten av att elden på altarplatsen aldrig får slockna. Altaret är en bild för en öppen himmel för Guds närvaro, en kommunikationskanal med Herren, först i den personliga bönen och därefter i vår förbönstjänst för landet och för den politiska ledningen. Bönealtaret där det sker oavbruten bön är nödvändigt för att Guds närvaro ska upprätthållas och för att Guds domar ska avvändas.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ny inloggning på www.varldenidag.se

Från och med 3 februari 2016 har vi ändrat inloggning. Du loggar in på hemsidan genom att ange ditt kundnummer som användarnamn och det lösenord som du själv har valt. Om du inte tidigare har valt lösenord kan du göra det i vår digitala kundtjänst. I vår digitala kundtjänst kan du även registrera din e-postadress om du istället för kundnummer vill använda din e-postadress som användarnamn.