Herren ger styrka åt sitt folk, Herren välsignar sitt folk med frid.
Psaltaren 29:11

Världen idag

Ha bibliska personer som dina vägvisare.

Bönekrönika · Publicerad 00:00, 28 mar 2018

En pappa berättade att han och hans fru hade börjat se på Sverigebönens böneskola och dess 20 olika avsnitt där jag undervisar kort om bön och löften, om bön och där man lär känna ett av Guds namn i varje avsnitt. Pappan berättade att de vid denna tid stod inför en utmaning, och att han genom undervisningen fick ny tro på att be för genombrott. En dag när han satt i bilen släppte han fram sin tro: ”Jag började tillbe och sedan be och tala i tungor i Jesu namn för en förändring. Och efter 30 minuter, när jag kom fram med bilen, var jag som en ny person. Plötsligt var jagöver situationen och inte längre under. Jag såg på situationen på helt nytt sätt, Gud hade öppnat mina ögon.”

Underbart eller hur?

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Kristna scouter får behålla kommunala bidrag

Göteborg. Göteborgs kommunpolitiker har tänkt om. Efter att ha stoppat bidrag till religiös verksamhet, som till exempel Equmenias scouter, finns nu en öppning.