I frid kan jag lägga mig ner och sova, ty du, HERRE, låter mig bo i trygghet.
Ps 4:9

Världen idag

Det handlar om att ta ut en färdriktning in i framtiden.

Bönekrönika · Publicerad 00:00, 15 dec 2017

"Anta utmaningen” är en genialiskt enkel idé som vill hjälpa dig och mig att bli regelbundna bibelläsare. Tror vi att det är viktigt för oss kristna att vi tar tag i vår egen bibelläsning – igen? Om det verkligen stämmer att Herren talar till oss när vi öppnar våra biblar, vad kan då vara viktigare än att läsa och lyssna?

Den personliga bibelläsningen är något som han som kallas ”tjuven” arbetar hårt på att stjäla från oss kristna. Vi är så trötta, vi har inte tid, vi har så mycket annat viktigt att göra.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rumänien ska flytta ambassad till Jerusalem

Israel. Som första europeiska land tänker Rumänien flytta sin ambassad i Israel till Jerusalem. Det beskedet gav ledaren för landets regeringsparti i...

Undfallande Stefan Löfven inför indisk religionsförföljelse

Nyhetskommentar Nyhetskommentar. Indiens premiärminister Narendra Modi har besökt Sverige. Det är inget ovanligt att svenske statsministern möter ledaren för världens största...